• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Mourinho har udset sig to spillere - hvis han bliver Arsenal-manager

Foto: Getty Images

José Mourinho har i samtaler med Arsenal-ledelsen gjort det klart, at han ønsker at hente Axel Witsel og Eric Bailly til klubben.

Af gram-hanssen

Flere medier spekulerer i disse dage på, at Arsenal har udset sig José Mourinho som erstatning for Unai Emery, der sidder mere og mere løst i sædet, efter flere dårlige resultater og kaos udenfor banen. 

Til et møde med Arsenals sportsdirektør, Raul Sanllehi, præsenterede den karismatiske portugiser sin vision for klubben, og gjorde det klart hvilke positioner han ønsker at styrke. 

Læs også: Arsenal snublede i overtiden mod portugisere

Ifølge Don Balon skulle Mourinho blandt andet havde set sig varm på Dortmunds belgiske 6'er, Axel Witsel. Midtbanespilleren ville skulle erstatte Granit Xhaka, der er faldet i unåde hos Arsenal-fansene. Mourinho forsøgte angiveligt at hente Witsel til klubben, da han stod i spidsen for United - men altså uden held. 

Derudover vil Mourinho ligeledes styrke midterforsvaret hos Arsenal, som han ser som særdeles svagt. Det vil han gøre med Eric Bailly, som Mourinho selv hentede til United fra Villareal. Den skadesplagede ivorianer er kommet i overskud i Manchester, efter man hentede Harry Maguire fra Leicester. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...