• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Mourinho om Spurs-stjerne: Jeg er forelsket i den fyr - en fantastisk dreng

Foto: Getty Images

José Mourinho var oftest på kant med sine spillere i Manchester United, men i Tottenham har portugiseren allerede forelsket sig i en af profilerne.

Af gram

José Mourinho har kun været Tottenham-træner i et par uger, men portugiseren erkender, at han allerede nu har fået et særdeles godt øje til sydkoreanske Son Heung-min.

Kantspilleren har da også leveret fire assists og en enkelt scoring i de tre kampe, som Mourinho indtil videre har stået i spidsen for Tottenham.

Læs også: Eriksen holdt møde med Mourinho: Kan stå foran United-skifte

Bedste asiatiske spiller
Son Heung-min blev tidligere på ugen kåret til den bedste spiller i Asien, og Mourinho var hurtig til at lykønske sin spiller.

- Jeg ønsker Son tillykke. Det er tredje gang i træk, at han bliver årets spiller i Asien. Jeg er forelsket i den fyr. Og jeg forestiller mig, at dem, der har været her i fire-fem år, også er det... en fantastisk dreng, lyder det ifølge Metro fra Mourinho.

Dermed tegner alt til, at de to herrer har etableret et særdeles godt forhold. Mandag udtalte Son Heung-min således, at José Mourinho med sine jokes har skabt en positiv atmosfære i Tottenham.

Vender tilbage til Old Trafford
José Mourinho vender onsdag tilbage til Old Trafford, hvor han for et år siden fik sparket.

- Jeg vandt og jeg lærte i United. Min tid efter United har været god. Det er ikke min opgave at analysere United nu. Jeg analyserer dem kun som modstander. Jeg ser på, hvordan de spiller. Hvordan kan vi slå dem? Hvordan de slå os? Det er det vigtigste for mig.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...