• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Mourinho rasende over Arsenal-hån: Det går også dårligt for jer

Foto: Getty Images

Jose Mourinho er ikke tilfreds med Arsenals hånende bemærkninger på de sociale medier, lader det til.

Af gram-hanssen

Tottenhams forhåbninger om en top 4-placering i Premier League brast forleden, da José Mourinhos tropper led et smerteligt 3-1-nederlag til Sheffield United. 

Efter slutfløjtet gik der ikke lang tid, før Arsenal valgte at ligge en video af Arsenals sidste sejr mod Sheffield ud på Twitter med teksten: "Det er svært at slå Sheffield United på Bramall Lane. Her er en påmindelse om, hvordan det skal gøres". 

Læs også: Mourinho løfter sløret: Det hviskede jeg til Guardiola under Inter-triumf

Det opslag har Mourinho dog ikke meget til overs for. Portugiseren har således svært ved at forstå, at Arsenal skulle være i en position til at håne deres lokalrivaler. 

- Jeg tror ikke de ville gå så meget op i vores problemer, hvis de lå nummer et i tabellen eller kæmpede med om top 4. Man nyder kun andres problemer, når man selv er i problemer. Så jeg tror, det handler mere om det, siger Mourinho ifølge The Sun. 

- De har ikke meget at fejre - så de bliver nødt til at gribe enhver chance for at håne os. De er i en meget lignende situation som os i tabellen. 

Tottenham kan bringe sig tættere på kvalifikation til Europa League med en sejr på hjemmebane over Everton i aften klokken 21. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...