• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mikkel Sloth

Mourinho revser Andreas Christensens præstation mod Manchester United

José Mourinho mener at blandt andre Andreas Christensen spillede under niveau mod Manchester United, og kritiserer Frank Lampard for sit valg af startopstilling

Af sloth

Chelsea løb søndag ind i en ordentlig øretæve på Old Trafford, hvor de tabte med hele 0-4 til Manchester United i første runde af denne sæsons Premier League. Til at kommentere kampen havde Sky Sports hentet José Mourinho ind, som tidligere har været manager i begge klubber - og han han ikke mange pæne ord at sige om Chelsea.

Blandt andre danske Andreas Christensen, som startede inde for the Blues, fik kritik af Mourinho. Han blev fremhævet som en af dem, som ikke præsterede i kampen, og som ifølge José Mourinho slet ikke burde have været i startopstillingen. Han mener i stedet, at Chelsea-manager Frank Lampard burde have satset på mere rutinerede kræfter som Marcos Alonso og N'Golo Kanté, som begge startede kampen på bænken.

- Min fornemmelse er, at de havde mulighed for at spille med mere erfaring. Alonso var på bænken, Kanté var på bænken, Giroud var på bænken. Og selvom Manchester United ikke er lige så skræmmende som tidligere, er det stadig Manchester United på Old Trafford, sagde José Mourinho, inden han fortsatte med at udpege de spillere, som i hans optik ikke præsterede på Chelsea-mandskabet:

- En smule mere erfaring vil have klædt holdet. Kig på præstationerne fra Mason Mount og Tammy Abraham, kig på præstationen fra selv Andreas Christensen. I kampe som denne har du brug for mere, afsluttede den karismatiske portugiser.

Lampard ikke påvirket
Frank Lampard tager dog kritikken med ophøjet ro. Han var ifølge Goal ikke enig med kommentatoren Mourinho, og var særligt uforstående overfor kritikken af Mason Mount, som fik sin Chelsea-debut i gårsdagens kamp.

- Han kunne ikke lide Mason Mounts præstation? Sagde han det? Wow, lød det overrasket fra Lampard som fortsatte:

- Jeg kan ikke hive spillere ud af skadeslisten og bruge dem, om de er erfarne eller ej. De spillere jeg brugte var klart det bedste hold i 45-60 minutter. Jeg går ikke rundt og bekymrer mig om, hvad folk siger, heller ikke kommentatorer. På samme tid skal jeg arbejde med den trup, jeg har, og jeg tror på den, lød Frank Lampards reaktion.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...