• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Mourinho stikker til stjerne: - Hvem har fortalt ham, at vi vil have ham?

Foto: Getty Images

Mesut Özil vil ikke skifte til Tottenham, men tyskeren er umiddelbart heller ikke velkommen, lyder det fra José Mourinho.

Af gram

Efter mere end syv sæsoner i Arsenal kan den 32-årige Mesut Özil meget vel være på vej væk fra London-klubben i dette vindue.

Tyskeren, der har udtalt, at et skifte til enten Tyrkiet eller USA vil være interessant for ham, har samtidig slået fast, at han aldrig ville kunne skifte til Arsenals bitre rivaler fra Tottenham. 

Læs også: Tysk stjerne: - Denne spiller har i sin karriere bevist mere end Messi

Stikpille fra Mourinho
Det er dog ikke en udmelding, der får José Mourinho til at ligge søvnløs fremover. På et pressemøde tirsdag slog portugiseren således fast, at Tottenham umiddelbart heller ikke har den store interesse i Özil.

- Hvem har fortalt ham, at Tottenham skulle være interesseret i ham? lød det således, ifølge Goal, fra Mourinho. 

Tottenham-bossen har ellers tidligere i karrieren hentet Mesut Özil. Det var efter VM-slutrunden i 2010, hvor Mourinho hentede den dengang 21-årige Özil fra Werder Bremen til Real Madrid. Både Mourinho og Özil endte med at forlade madrilenerne tre år senere. Portugiseren tog således til Chelsea, mens Özil altså endte i Arsenal. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...