• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mads Aagurd

Napoli-boss benægter Icardi-møde: En kolossal, enorm dumhed

Foto: Getty Images

Præsident Aurelio de Laurentiis afviser helt og holdent, at klubben har interesse i Mauro Icardi.

Af aagurd

Fremtiden i Inter har set usikker ud for Mauro Icardi, siden han i februar blev frataget anførerindet. Klubben har indrømmet, at de gerne sender argentineren videre, men det kræver en aftager for den ellers målfarlige angriber.

Napoli har på rygtebasis været meldt som interesseret i angriberen, men den snak vil klubpræsident Aurelio de Laurentiis ikke høre på.

- Det ville være en kolossal, enorm dumhed, siger han til Radio Kiss Kiss og tilføjer om Icardis kone og agent, Wanda Nara:

- Jeg mødte Wanda Nara for tre år siden, og jeg har ingen intention om at møde hende igen.

Han understreger, at klubben på ingen måde har brug for Mauro Icardi. Da snakken faldt på James Rodriguez fik fløjten fra den karismatiske præsident en helt anden lyd.

- James er i vores hjerter, især hos den der træner ham bedre end nogen anden, Ancelotti. James’ problem er, at vi skal handle med Real Madrid. Vi er hårde, og vi vil ikke give efter for Real Madrids ublu krav, siger han.

De Laurentiis tilføjer, at klubben ikke har travlt med at få en handel på plads om James Rodriguez, for ifølge præsidenten er truppen allerede meget stærk, og han vil derfor kun lave fremragende handler.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...