• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Neymar desperat: Vil selv betale 150 mio. for at komme til Barca

Foto: Getty Images

Neymar er angiveligt så opsat på at komme til Barcelona, at han nu selv vil betale en del af transfersummen.

Af gram-hanssen

Det er absolut ingen hemmelighed, at Neymar ikke føler sig godt tilpas i Paris Saint-Germain. Brasilianeren pressede henover sommeren på, for at komme til Barcelona, og har flere gange udtalt, at han ønsker at forlade klubben.

PSG var dog på ingen måde interessede, i at lade superstjernen slippe mellem fingrende på dem, og afviste samtlige bud. Stemningen mellem Neymar og de parisiske fans har således heller ikke været i top hidtil i sæsonen. 

Læs også: Barca bekræfter interesse i Inter-angriber: Han er en komplet spiller

Nu forlyder det, at Neymar er blevet så utilfreds med situationen, at han selv ønsker at betale et beløb på 150 millioner krioner, for at komme tilbage til Catalonien. Det skriver Sport. PSG vil ifølge avisen afvise alle bud i januar.

Til sommer vil de franske mestre dog få sværere ved holde på Neymar, på grund af en klausul i hans kontrakt, der gør, at Neymar kan forlade klubben for en sum på 1,34 milliarder kroner efter tre år af kontrakten - og hertil vil Neymar altså hjælpe Barcelona lidt.

Ifølge avisen, er Barcelona også villige til at tilbyde både Ivan Rakitic og Jean-Clair Todibo, som del af en aftale, for at sikre sig Neymar til sommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...