• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Neymar klarmelder sig selv til Real-brag: Jeg er fuldstændig fit

Foto: Getty Images

Den brasilianske superstjerne fortæller nu selv, at han er fuldkommen parat til at spille Champions League-kampen mod Real Madrid.

Af porse

PSG-kreatøren har ikke været i aktion i lidt over en måned på grund af en ankelskade, som han pådrog sig den 13. oktober, da han med det brasilianske landshold spillede mod Nigeria. 

Nu skulle han så være klar igen. Lørdag bekræftede PSG således, at han fra denne uge ville træne fuldt med igen, og nu fortæller han også selv, at han er fuldkommen parat til at spille Champions League-braget mod Real Madrid tirsdag i næste uge. 

- Jeg har det perfekt. Jeg er fuldstændig fit til at spille kampen mod Real Madrid i Champions Leauge, siger han ifølge Sport English.

Mediet skriver, at Neymar fortalte det kort efter at have overværet tenniskampen mellem Rafa Nadal og Karen Khachanov ved Davis Cup i Madrid.

Spørgsmålet er, om den 27-årige brasilianer allerede kommer i aktion på fredag, hvor PSG møder Lille kl. 20.45. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...