• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Neymar stikker til holdkammeraterne inden United-brag

Foto: Getty Images

Neymar var ikke imponeret over Paris Saint-Germain i lørdagens pointdeling mod Bordeaux.

Af gram

Paris Saint-Germain måtte lørdag nøjes med 2-2 i hjemmekampen mod Bordeaux, og forud for onsdagens Champions League-opgør mod Manchester United er Neymar nu kommet med en opsang til sine holdkammerater. 

Et nederlag på Old Trafford kan meget vel blive problematisk for pariserne, der allerede har tabt to kampe i gruppespillet. 

Læs også: Mbappés provokerende kommentar til stjernetræner: Er du okay?

- Vi var alt for tilbageholdende. Vi fik scoret mål, men vi fejlede i nogle detaljer. Vi er nødt til at forbedre os, både i ligaen og i Champions League. Vi er nødt til at gøre det bedre. Normalt vinder vi flere kampe, lyder det ifølge Canal+ fra Neymar. 

- Hvis vi ikke formår at gøre det, så bliver det kompliceret for os i ligaen og i Champions League. Vi ved, hvor vigtig onsdagens kamp er, ligesom kampen mod Leipzig, hvor vi ikke spillede godt, selvom vi vandt. 

- På onsdag vil vi prøve at spille vores bedst mulige kamp. Vi vil prøve at spille godt, men vi er nødt til at forbedre os, spille mere som et hold og være bedre organiseret. Ellers bliver det svært. 

Paris Saint-Germain og RB Leipzig har begge seks point i gruppe H, men pariserne er bedst indbyrdes, på grund af udebanemålet i Tyskland. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...