• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Neymars udtalelser er forfærdelige for PSG

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere PSG-spiller Jérôme Rothen er det under al kritik, at Neymar har luftet muligheden for at indstille karrieren efter VM i Qatar.

Af gram

Neymar er kun 29 år, men brasilianeren forventer alligevel, at næste års VM i Qatar bliver den sidste VM-slutrunde for hans vedkommende. 

I et interview med DAZN afslørede Neymar således for et par dage siden, at han ikke forventer at deltage i VM-slutrunden i 2026, som skal spilles i USA, Canada og Mexico. 

- Jeg tror, at det (Qatar, red.) bliver mit sidste VM. Jeg ser det som mit sidste, for jeg ved ikke, om jeg har den mentale styrke til at fortsætte med fodbold længere. Så jeg vil gøre alt for at være velforberedt (til VM i Qatar, red.) og gøre alt for at vinde med mit land og realisere min største drøm, siden jeg var lille. Og jeg håber, at jeg kan gøre det, lød det således fra Neymar i interviewet.

Ligeglad med PSG
Neymar underskrev tidligere på året en ny kontrakt med Paris Saint-Germain, der løber frem til 2025, og ifølge den tidligere Paris Saint-Germain-spiller Jérôme Rothen må Neymars interview med DAZN således ses som en kold spand vand i ansigtet på brasilianerens arbejdsgiver.

- Neymar er en forrygende spiller, når han er i god form. Problemet er, at han befinder sig i en skidt periode. Og det er en forfærdelig udtalelse for PSG. Den mangler kampånd og entusiasme. Hvis man læser mellem linjerne, så er han ligeglad med PSG, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Rothen.

- Han har kærlighed til Brasilien, og han vil forsøge at vinde VM. Hans sidste chance er i Qatar om et år. Men jeg vil gerne minde ham om hans pligter. Når du er en spiller, der tilhører den kategori, han tilhører, hvor du er en symbolsk spiller for klubben i mere end fire år, og hvor du lige har underskrevet en fem-årig forlængelse (kontrakten indeholder en option på at forlænge til 2026, red.), hvormed du dedikerer din karriere til PSG... så kan du ikke sige sådan noget.

- Jeg håber, at de ikke udbetaler hans etikbonus, efter at han er kommet med den udtalelse. I mine øjne er han gået over grænsen. Det er nødvendigt at minde ham om hans ansvar snart.

Rothens gæst i studiet, den tidligere Marseille-spiller Éric Di Meco, pegede dog på, at man bør have forståelse for 'de psykologiske udfordringer' ved at spille på det højeste niveau i mange år. Ifølge Di Meco er det således snarere et tegn på respekt for Paris Saint-Germain, hvis Neymar vælger at stoppe karrieren inden hans kontrakt udløber, idet brasilianeren dermed siger farvel til mange hundrede millioner kroner.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.