• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Nu er Eriksen prinsen på midtbanen

Foto: Getty Images

Antonio Conte bliver nu rost for at have øget værdien af Inters spillertrup markant.

Af gram

Inter fremstår i øjeblikket som det stærkeste hold i Italien, og Milano-klubben har da også en ganske værdifuld spillertrup. 

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport har Inters foretrukne startellever således en sammenlagt værdi på over en halv milliard euro - altså over 3,7 milliarder kroner. 

- Fra Barella og Bastoni, der begge er vurderet til 60 millioner euro (445 millioner kroner, red.) til 'LuLa' (Lukaku og Lautaro, red.), der stråler: Det er ikke kun på banen, at træneren har fået holdet til at vokse, skriver La Gazzetta dello Sport således.

- Det kan tage sin tid, men før ellere senere lykkes det altid for ham (Conte, red.). Hvis der en kvalitet, som selv hans værste fjender anerkender ham for, så er det evnen til at forme det, der er omkring ham. Inter-træneren former sine spillere efter sit eget hoved. Han forbedrer deres sind, deres fødder og deres lunger. Fordi han formår at overbevise dem om sin idé. Fordi de bliver betagede af hans lederskabsevner. Eller måske bare fordi de bliver trætte af at få flænset deres trommehinder. I hvert fald ender stort set alle med at gå i samme retning. De bliver soldater, mænd på en mission. Og med sine hurtige og effektive metoder har sergeanten Conte formået at øge holdets værdi. 

Gjorde talenter til stjerner
La Gazzetta dello Sport peger således på, at de 11 spillere, der nu udgør Inters startopstilling, har en sammenlagt værdi på over en halv milliard euro. 

- Tag Nicoló Barella, for eksempel: Han var et (dyrt) talent, som kom til fra Sardinien med store forhåbninger. På halvandet år er han blevet en af de mest beundrede midtbanespillere på kontinentet, skriver avisen. 

La Gazzetta dello Sport roser samtidig Antonio Conte for at give den 21-årige Alessandro Bastoni chancen i sit tremandsforsvar. Avisen peger på, at Barella og Bastoni 'er blandt de mest strålende juveler på Mancinis landshold'. Avisen peger på, at angrebsduoen med Romelu Lukaku og Lautaro Martinez, har en sammenlagt værdi på knap 1,2 milliarder kroner. 

- Romelu Lukaku var trænerens primære ønske, da han ankom til Milan. Conte bankede sine knytnæver i bordet, for at få ham i sommeren 2019, selvom han risikerede at komme på kant med ledelsen. Det er overflødigt at sige, at han havde ret. Belgieren kostede meget (80 millioner euro), men har med sine mål forøget sin værdi med omtrent 10 millioner euro. 

Eriksen ledte efter sig selv
La Gazzetta dello Sport peger samtidig på, at Antonio Conte også har vist sig i stand til at genopfinde spillere, han tidligere havde vraget, som for eksempel Ivan Perisic og Christian Eriksen.

- Christian Eriksen fortjener en særskilt analyse. Han var den danske Hamlet, der ledte efter sig selv. Nu er han prinsen på midtbanen. En sikker mand i startopstillingen. Han var blevet sat til salg på dramatisk vis, men nu er han pludseligt meget langt fra transfermarkedet. Hans værdi er dog stadig påvirket af de svære måneder, han har haft bag sig, samt af sin høje løn på 7,5 millioner euro.

Ifølge Transfermarkt har den 29-årige Christian Eriksen en anslået markedsværdi på 35 millioner euro, svarende til 260 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...