• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Nu udtaler Guardiola sig endelig om forfejlet Messi-transfer

Foto: Getty Images

Manchester City-cheftræner Pep Guardiola vil ikke udtale sig om, hvorvidt den engelske storklub vil forsøge at hente Lionel Messi i 2021.

Af gram

Manchester City indleder på mandag Premier League-sæsonen med en udekamp mod Wolverhampton, og det bliver uden Lionel Messi på holdet. 

Den argentinske superstjerne blev i halvanden uges tid ellers kædet kraftigt sammen med Manchester City, efter at han havde sendt en transferanmodning til Barcelona-ledelsen.

Læs også: Kongemål af Messi i Koemans anden kamp - og spilletid til Braithwaite

Behøver ikke at forklare 
Manchester Citys fans fik dog knust deres hjerter, da Barcelona valgte at blokere Lionel Messis exit. Og på pressemødet inden Wolverhampton-opgøret gad Pep Guardiola ikke gå i detaljer om Messi-sagaen.

- Jeg behøver ikke forklare noget som helst. Leo forklarede det ganske fint, synes jeg. Jeg har ikke noget at tilføje. Vi har intet yderligere at tilføje. Han er en fodboldspiller, som spiller for Barcelona. Klubben, jeg elsker, lød det ifølge Goal fra Guardiola.

Vil ikke udtale sig om fremtidig Messi-transfer
Manchester City har næste sommer igen muligheden for at få fingrene i Lionel Messi, idet den 33-årige argentiner har kontraktudløb i Barcelona til næste år. Pep Guardiola ønskede dog ikke at svare på, om Manchester City vil forsøge at hente argentineren.

- Jeg ved det ikke. Det er et spørgsmål, som Leo Messi må svare på. Jeg kan ikke udtale mig om andre menneskers intentioner. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...