Video : Tipsbladet
Generelle

Nul point og endnu et misset straffe i stor United-skuffelse

For første gang i Premier League historien besejrede Crystal Palace Manchester United, da de i overtiden sikrede sig en 1-2 sejr.

Der var lagt i kakkelovnen til tre point for Manchester United, da Crystal Palace gæstede Old Trafford i lørdagens tredje Premier League opgør, men sådan gik det ikke.

Kampen startede som de fleste fodboldfans verden over havde forudset - et boldbessidende United-mandskab med otte mand over midten, mens Crystal Palace stod med samtlige 11 i egne rækker.
United lagde pres på gæsterne og skabte få store muligheder, men ellers stod Crystal Palace rigtig godt i kæderne, dog uden overhovedet at skabe det mindste tryk den anden vej - men det ændrede sig efter en halv times spil.

Gæsternes målmand Guita smed en lang bold frem, der let og elegant blev flækket videre til klubbens spydspids Ayew, der noget overraskende fik en friløber, som han stensikkert placerede i bunden af Uniteds mål, 0-1.

Efter pausen var det et regulært stormløb mod Crystal Palaces mål, hvor United skabte flere store chancer. Den største kom dog efter 69. minutter, hvor De røde djævle fik tildelt et straffespark - og så kunne man ellers holde vejret, hvem skulle sparke?

Men meget bestemt gik Pogba langt, langt væk fra bolden, og dermed var der ingen tvivl om, at det var Marcus Rashford, der skulle sparke - en mand der ikke har misset et straffe for United endnu.

Men for anden uge i træk måtte både skytte og alle United-fans tage sig til hovedet, da Rashfords skud blev afvist af indersiden af højre stolpe.

Stolpen satte for en stund en stopper for Manchesters udligning, men efter 89. minutter sendte nyindkøbet Daniel James et magisk indersideskud mod målet, der sejlede ind under trekantssammenføjningen, 1-1.

Så lignede det for anden uge i træk et 1-1 opgør for United, hvor et misset straffespark gjorde udfaldet, men nej.

I kampens døende minutter mistede Paul Pogba bolden på midten af banen, hvorefter Crystal Palace på en omstilling ved Van Aanholt gjorde det til slutresultatet 1-2.