• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ny Barça-stjerne efter første kasse: Nu stopper tuderiet

Foto: Getty Images

Den nye Barcelona-stjerne Frenkie de Jong scorede i weekenden sit første mål for den spanske storklub. Hollænderen håber, at scoringen får kritikerne til at klappe i.

Af gram

Den 22-årige Frenkie de Jong tog denne sommer skiftet fra Ajax til Barcelona, men hollænderen har til tider været udsat for kritik her i sin første periode hos den spanske storklub. 

I weekendens 5-2-sejr over Valencia fik midtbanespilleren dog lukket munden på sin kritikere, da han blev kåret til kampens spiller, og derudover også scorede sit første ligamål for Barcelona.

Læs også: Barça-træner under angreb: Bruger stjerneindkøb helt forkert

Slipper for tuderi
Efter scoringen mod Valencia håber Frenkie de Jong nu på, at kritikerne vil falde lidt ned.

- Det er nu ikke fordi, at det er gået specielt ringe indtil nu. Men det er klart, at det gik væsentligt bedre i Valencia-kampen. Jeg ved godt, at det første mål betyder meget, når det kommer til medierne. Nu slipper jeg nok for al tuderiet, lyder det ifølge De Telegraaf fra den nye Barcelona-stjerne.

Væltede ind med lykønskninger
Frenkie de Jong erkender fortæller desuden, at det efter sejren over Valencia væltede ind med lykønskninger.

- Hvordan så min søndag ud? Jeg lå på sofaen. Lørdag aften lå jeg i min seng og forsøgte at svare alle dem, der havde sendt mig lykønskninger. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...