• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ny Barça-træner blev droppet af engelsk bundklub

Foto: Getty Images

Den nye Barcelona-cheftræner Quique Setien måtte for en måneds tid siden angiveligt tage tomhændet hjem fra en jobsamtale i Watford.

Af gram

Watford har længe ligget håbløst placeret i Premier League-tabellen, men i december ansatte klubben så Nigel Pearson som cheftræner.

Og efter fire sejre i de seneste fem kampe har Watford fået kæmpet sig op på den rigtige side af nedrykningsstregen, hvor klubben nu indtager en 17. plads. 

Læs også: Barça har fået ny cheftræner - hvem er Quique Setién?

Ansættelsen af Pearson virker således til at have båret frugt, men en interessant detalje er, at den engelske klub faktisk også overvejede at ansætte Quique Setien, inden valget altså faldt på Pearson.

Jobsamtale bar ikke frugt
Ifølge den engelske avis London Evening Standard var Setien således til jobsamtale i Watford, hvor spanieren dog ikke formåede at sikre sig et job.

Heldigvis for den tidligere Real Betis-træner skulle han dog ikke vente særligt længe på et nyt job. Mandag blev han således ansat som ny cheftræner i Barcelona.

Blev meget overrasket
Ansættelsen i Barcelona kom i høj grad på Setien selv. Det afslørede spanieren ved tirsdagens officielle præsentation.

- I går gik jeg rundt i min hjemby, hvor jeg gik rundt blandt køer. Og nu er jeg her, hvor jeg skal træne de bedste spillere i verden. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...