• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Nikolaj Kesting

Ny Derby-nedtur: Kan få fratrukket over 20 point

Foto: Getty Images

Det kører bestemt ikke for Rooney og co.

Af kesting

Derby County offentliggjorde fredag, at klubben ønsker at udpege administratorer som følge af fortsatte økonomiske problemer.

Og det kan koste dyrt i tabellen, at klubben har rod i økonomien. 

English Football League (EFL), en organisation for de lavere fodboldrækker har allerede oplyst, at Derby bliver fratrukket 12 point for at blive sat under administration. 

Men ulykken kan blive endnu større for Derby, der har Wayne Rooney som manager. 

For mens at de 12 point er straf for at blive sat under administration, får klubben formentlig endnu en pointstraf for ikke have styr på finanserne. 

Det koster klubben ni point i denne sæson og tre point i næste. Med andre ord ser Derby ud til at få fratrukket 21 point. Det skriver Sky Sports. 

Dermed ser nedrykning fra Championship ud til at blive en sandsynlig kendsgerning for klubben, der senest var i Premier League i 07/08-sæsonen. 

Derby ligger lige nu nummer 16 i den næstbedste engelske række. Klubben har skrabet syv point sammen i lige så mange kampe. 

Før sæsonen gjorde de økonomiske problemer, at holdet nærmest ikke kunne samle 11 mand til en startopstilling. Læs mere om den kaotiske optakt til sæsonen her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.