• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ny Liverpool-stjerne lyttede til Torres-råd: Holdt fingrene fra berømt skilt

Foto: Getty Images

Thiago Alcantara afslører nu, at han lyttede til et råd fra Fernando Torres om ikke at røre det ikoniske 'This Is Anfield'-skilt.

Af gram

Thiago Alcantara skiftede i sidste uge fra Bayern München til Liverpool, men spanieren rørte ikke det berømte 'This Is Anfield'-skilt i spillertunnellen på Anfield, da han ankom til det berømte stadion.

Og ifølge den 29-årige midtbanespiller var det den tidligere Liverpool-stjerne Fernando Torres, der havde rådgivet ham om at holde sine fingre væk fra det ikoniske skilt. 

Læs også: Bayern-boss afslører: Mødte grædende Thiago i parkeringskælderen

- Man skal gøre sig fortjent til at røre dette symbol, og det kan man kun gøre ved at vinde alle de trofæer, man kan. Og det er derfor, at jeg i dag ikke vil røre skiltet. Jeg vil respektere denne tradition, lød det ifølge Daily Mirror fra Thiago Alcantara.

Regel indført af Klopp
Ved sin ankomst til Liverpool i 2015 gjorde Jürgen Klopp det til en regel i klubben, at folk ikke skulle røre skiltet. 

- Jeg har sagt til mine spillere, at de ikke skal røre 'This Is Anfield'-skiltet, før de har vundet noget. Det er en måde at vise respekt. 

Merseyside-klubben har i de seneste to sæsoner vundet både Champions League og Premier League, og dermed er Thiago Alcantara en af de eneste spillere i truppen, der ikke må røre det berømte skilt endnu.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...