• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Nye toner i Real Madrid: Alle elsker Bale

Gareth Bale er på kort tid gået fra at være udskældt til elsket, efter at waliseren leverede en stærk præstation i weekendens sejr over Celta Vigo.

Af gram

Gareth Bales situation i Real Madrid har taget en noget uventet drejning på det seneste.

Waliseren har længe været en upopulær skikkelse i Real Madrid, og cheftræner Zinedine Zidane udtalte tidligere på sommeren, at han krydsede fingre for et snarligt salg af Bale.

Læs også: Zidane i kovending: Bale bliver

Meget vigtig spiller
Efterfølgende blokerede Real Madrid dog et skifte til kinesisk fodbold i sidste øjeblik, og i weekenden startede Gareth Bale så inde i ligapremieren mod Celta Vigo.

Bale er blevet kritiseret for mange ting i den seneste tid, udover sin svingende form. Waliseren har blandt andet hug for at tale for dårligt spansk og for at gå mere op i golf.

Men ifølge holdkammeraten Casemiro er Gareth Bale faktisk en særdeles populær person i truppen.

- Han er nødt til at spille. Han er en glimrende spiller, og han er meget vigtig for os, lyder det ifølge Daily Mail fra Casemiro.

Alle elsker ham
Også holdkammeraten Thibat Courtois bakker nu op om Bale, som belgieren ellers tidligere har hængt ud for at udeblive fra sociale arrangementer i truppen.

- Han er en vigtig spiller, og han spillede en glimrende kamp. Alle elsker ham, og det er vigtigt, at han spiller for os. Vi er så lykkelige for Bale. 

Efter kampen slog cheftræner Zinedine Zidane fast, at Bale bliver i klubben.

- Han bliver. Vi er nødt til at fokusere på næste sæson og intet andet. Hazards skade er meget ærgerlig for os, men den har ikke ændret på vores idéer for Bale i denne kamp. Gareth, James Rodriguez og alle spillerne i truppen er her for at forsvare vores trøje, lyder det fra Zidane.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...