• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mads Aagurd

Officielt: Atletico henter ung serber i Benfica

Ivan Saponjic skifter fra Benfica til Atletico Madrid på en treårig aftale.

Af aagurd

Atletico Madrid har allerede hentet Joao Felix i Benfica i sommerens transfervindue, og nu følger 21-årige Ivan Saponjic med samme vej.

Den serbiske angriber skifter til den spanske storklub fra netop Benfica på en treårig kontrakt, som skulle have kostet spanierne 8 millioner euro eller 60 millioner danske kroner.

Det er Atletico, der på Twitter kunne offentliggøre handlen for U21-landsholdsspilleren, som skal kæmpe om pladserne i front med Diego Costa, Alvaro Morata og Joao Felix.

Mens Joao Felix har været en stor profil for Benficas bedste mandskab, kommer Saponjic fra B-holdet, hvor han har scoret otte gange i 40 kampe, mens han i sidste sæson tørnede ud for belgiske Zulte Waregem på en lejeaftale.

Den 21-årige serber er Atletico Madrids sjette nye spiller i dette transfervindue. Tidligere har de hentet Marcos Llorente, Hector Herrera, Felipe, Lodi og Joao Felix.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...