• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Officielt: Barca-rekordindkøb skifter til tysk fodbold

Bayern München har nu bekræftet, at man har hentet Barcelona-stjernen Philippe Coutinho på en lejeaftale.

Af gram

Philippe Coutinho er den dyreste spiller i Barcelonas historie, men brasilianeren nåede kun at få halvanden sæson på Camp Nou.

De tyske mestre fra Bayern München har således netop bekræftet, at man har hentet Coutinho på en lejeaftale i næste sæson.

Læs også: Træls for Liverpool: Misser kæmpebeløb på grund af Coutinhos Bayern-skifte

Tyskerne har desuden en option på at købe Coutinho til næste sommer, når lejeaftalen udløber. Klubben ønsker ikke at oplyse nogle økonomiske detaljer fra aftalen.

En ny udfordring
Coutinho gennemførte lægetjekket i München, og har nu underskrevet kontrakten.

- Dette skifte er en ny udfordring for mig, i et nyt land, hvor jeg kommer til at spille for en af de bedste klubber i Europa. Det ser jeg virkelig frem til. Ligesom Bayern München har jeg store ambitioner, og jeg er overbevist om, at jeg kan indfri dem med mine nye holdkammerater, lyder det ifølge Bayern Münchens hjemmeside fra Coutinho.

Vil forstærke offensiven
Bayern-boss Karl-Heinz Rummenigge er også begejstret over aftalen.

- Vi har igennem et stykke tid arbejdet på at hente Philippe Coutinho, og vi er meget glade for, at det er lykkedes at realisere denne transfer. Vi siger tak til Barcelona for at acceptere transferen. Med sin kreativitet og formidable evner er Philippe en spiller, der fra første dag vil forstærke vores offensiv. 

(Foto: fcbayern.com)

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...