• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Officielt: Bayern lejer kroatisk stjernespiller i Inter

Ivan Perisic skifter fra Inter til FC Bayern München på en lejeaftale i hele den kommende sæson. Det bekræfter den tyske klub på sin hjemmeside.

Af porse

Siden Antonio Conte kom til roret i Inter denne sommer, har det været svært for den kroatiske kantspiller at tilkæmpe sig en startplads på holdet. Den italienske træner har da også fra start af sagt, at han havde svært ved at få Perisic til at passe ind i sit system. 

Derfor har kroaten længe været rygtet væk fra italienerne, og nu har han endelig fundet en ny klub at tørne ud for. FC Bayern München har nemlig offentliggjort, at de har lejet Ivan Perisic i hele den kommende sæson. Det skriver de i en meddelse på deres hjemmeside. 

Ivan Perisic har tidligere spillet i Bundesligaen, hvor han har tørnet ud for både Borussia Dortmund og Wolfsburg. Nu kan han så se frem til at spille for de tyske mestre, og det glæder han sig til. 

- Jeg er meget glad for at være tilbage i Tyskland. Bayern er en af de største klubber i Europa. Vi vil ud at angribe - ikke kun i Bundesligaen og pokalturneringen, men også Champions League, siger han ifølge klubbens hjemmeside.

FC Bayern München oplyser i øvrigt, at aftalen indkluderer en option, der giver dem mulighed for at hente Ivan Perisic på en permanent aftale.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...