• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Så er oprustningen igang: Real Madrid henter eftertragtet brasilianer i Porto

Eder Militao tager til sommer skiftet fra Porto til Real Madrid. Den 21-årige brasilianer har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, men nu står det altså klart, at Militao bliver Madrids første indkøb efter genansættelsen af Zinedine Zidane.

Af gram

Der sker ting og sager i Real Madrid for tiden.

I sidste uge blev den spanske storklub ekspederet ud af Champions League af Ajax. Mandag blev Zinedine Zidane så hentet tilbage som ny cheftræner i stedet for Santiago Solari. Og nu har madrilenerne også hentet en forstærkning til defensiven forud for næste sæson.

Læs også: Real-præsident om Mbappé-køb: Zidane er fransk - måske kan det hjælpe

På klubbens hjemmeside skriver Real Madrid således, at man har hentet Portos Eder Militao, som får en seks-årig kontrakt i den spanske hovedstadsklub. Den 21-årige brasilianske midterforsvarer skifter dog først til Real Madrid til sommer.

Militao har været en af Europas mest eftertragtede forsvarsspillere, efter at han i denne sæson har slået igennem for Porto. Portugiserne hentede Militao i Sao Paolo i sommer, men det blev altså kun til et enkelt år i Portugal for den talentfulde brasilianer.

Real Madrid har endnu ikke oplyst prisen på Eder Militao. Den spanske avis Marca har tidligere reporteret, at prisen angiveligt ligger på omtrent 375 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...