• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ond stemning mellem klubikon og Bayern-stjernes lejr: Han spreder beskidte løgne

Foto: Getty Images

Uli Hoeness er kommet på kant med David Alabas lejr, efter at den tidligere klubpræsident har kritiseret stjernens agent for at være grådig.

Af gram

Den tidligere Bayern München-præsident Uli Hoeness beskyldte tidligere på ugen David Alabas agent for at være 'en grådig piratfisk'.

Og den kommentar er ikke faldet i god jord hos den østrigske forsvarsprofil, der har kontratudløb i den sydtyske storklub til næste sommer. Alaba har stadig ikke underskrevet en forlængelse.

Læs også: Bayern-ikon raser over United og Liverpool: De prøver at afpresse os

- Jeg vil ikke have, at min kontrakt bliver diskuteret offentligt. Derfor er der nogle udmeldinger og historier fra de seneste uger, der har overrasket og såret mig. Mange af de ting, der er blevet sagt og skrevet, er simpelthen ikke i orden og de er ikke sande. Jeg vil gerne lade alle slippe for at deltage i denne offentlige debat, selvom alle detaljer ikke er kendt, lyder det ifølge Bild fra Alaba. 

- Jeg har aldrig rigtig udtalt mig om dette emne, fordi jeg har valgt at fokusere på vores vigtige opgaver her i Bayern. Og det var en god beslutning, for i sidste ende vandt vi The Treble. Det var det eneste, der har haft prioritet i de seneste uger og måneder. At jeg aktivt var i stand til at hjælpe med at forme denne unikke historie er noget, som fylder mig med stolthed hver dag.

Spreder beskidte løgne
David Alabas far, George, reagerede på kritikken fra Uli Honess ved at anklage klublegenden for at 'sprede beskidte løgne'.

Ifølge Goal kræver David Alabas repræsentanter angiveligt, at forsvarsprofilen skal have en årsløn på 185 millioner kroner, hvilket vil gøre David Alaba til Bayern Münchens bedst betalte spiller. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...