• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Real Madrid-stjerne meldes på vej til engelsk midterklub

Foto: Getty Images

Colombianske James Rodriguez ser endnu engang ud til at være på vej væk fra Real Madrid. Den spanske storklub ønsker angiveligt at lade teknikeren indgå i en byttehandel.

Af gram

James Rodriguez vendte på overraskende vis tilbage til Real Madrid i sommer, efter at colombianeren havde været udlejet til Bayern München i to sæsoner.

Rodriguez var blevet rygtet til klubber som Napoli og Atlético Madrid, men endte altså med at blive på Bernabéu. Nu forlyder det dog igen, at teknikeren snart kan være fortid i Real Madrid.

Læs også: Trods kraftig opfordring: Zidane vil ikke lade sig presse til tavshed

Agenten har forbindelser
Således reporterer den spanske avis El Desmarque nu, at tre Premier League-klubber kæmper om James Rodriguez' underskrift. Ifølge avisen foretrækker Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane at bruge Isco, og dermed er der altså igen lagt op til et salg af James Rodriguez.

Det forlyder, at Real Madrid-præsident ønsker at lade colombianeren indgå i en byttehandel, der skal sikre madrilenerne en anden midtbanespiller. Og her er der altså tilsyneladende tre muligheder.

Den ene - som også vil blive den vanskeligste at få gennemført - er at sende Rodriguez til Old Trafford i en byttehandel, der skal sende Paul Pogba den anden vej. 

Den anden er at lade James Rodriguez indgå i en byttehandel, der skal sende Christian Eriksen til Bernabéu.

Og den tredje - og mest overraskende - er, at sende Rodriguez til Wolverhampton, i bytte for portugisiske Ruben Neves. Colombianerens agent er således Jorge Mendes, der har et tæt samarbejde med den engelske klub, som i øjeblikket ligger på 12. pladsen i Premier League-tabellen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...