• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Real Madrid-stjerne meldes på vej til engelsk midterklub

Colombianske James Rodriguez ser endnu engang ud til at være på vej væk fra Real Madrid. Den spanske storklub ønsker angiveligt at lade teknikeren indgå i en byttehandel.

Af gram

James Rodriguez vendte på overraskende vis tilbage til Real Madrid i sommer, efter at colombianeren havde været udlejet til Bayern München i to sæsoner.

Rodriguez var blevet rygtet til klubber som Napoli og Atlético Madrid, men endte altså med at blive på Bernabéu. Nu forlyder det dog igen, at teknikeren snart kan være fortid i Real Madrid.

Læs også: Trods kraftig opfordring: Zidane vil ikke lade sig presse til tavshed

Agenten har forbindelser
Således reporterer den spanske avis El Desmarque nu, at tre Premier League-klubber kæmper om James Rodriguez' underskrift. Ifølge avisen foretrækker Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane at bruge Isco, og dermed er der altså igen lagt op til et salg af James Rodriguez.

Det forlyder, at Real Madrid-præsident ønsker at lade colombianeren indgå i en byttehandel, der skal sikre madrilenerne en anden midtbanespiller. Og her er der altså tilsyneladende tre muligheder.

Den ene - som også vil blive den vanskeligste at få gennemført - er at sende Rodriguez til Old Trafford i en byttehandel, der skal sende Paul Pogba den anden vej. 

Den anden er at lade James Rodriguez indgå i en byttehandel, der skal sende Christian Eriksen til Bernabéu.

Og den tredje - og mest overraskende - er, at sende Rodriguez til Wolverhampton, i bytte for portugisiske Ruben Neves. Colombianerens agent er således Jorge Mendes, der har et tæt samarbejde med den engelske klub, som i øjeblikket ligger på 12. pladsen i Premier League-tabellen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...