• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Paranoide Barça: Vil hæve Fati-frikøbsklausul

Foto: Getty Images

I Barcelona er man begyndt at frygte for, at klubber som Manchester City og Paris Saint-Germain kan finde på at indløse Ansu Fatis frikøbsklausul. Katalanerne ønsker derfor at hæve klausulen.

Af gram

Ansu Fati er velsagtens den mest omtalte 16-årige spiller i verden i disse dage, efter at den unge angriber har fået sit gennembrud i Barcelona i starten af denne sæson.

Og katalanerne arbejder i disse dage på at sikre, at den unge Fati ikke smutter nogen vegne. 

Læs også: Real Madrid-legende om Barca-fænomen: Hav tålmodighed med ham

Hæver klausul
Fati blev for nyligt udtaget til det spanske U21-landshold, og der er ingen tvivl om, at mange storklubber i Europa vil være yderst interesserede i at få fingrene i ham. 

I Barcelona er Ernesto Valverde og Eric Abidal enige om, at Fati ikke skal spille for B-holdet, men i stedet forblive på førsteholdet. 

Ansu Fati har en frikøbsklausul på 750 millioner kroner, men Barcelona er nervøse for, at klubber som PSG og Manchester City kan finde på at spendere et sådant beløb. Barcelona ønsker derfor at hæve frikøbsklausulen til 1,5 milliarder kroner. Det skriver Mundo Deportivo.

Lønforhøjelse i vente
Fati har en kontrakt med Barcelona, der løber indtil 2022, men katalanerne ønsker nu at forbedre angriberens kontrakt.

Med forfremmelsen til førsteholdet vanker der således en lønforhøjelse til Ansu Fati, forlyder det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...