• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Pelé hylder stjerne: Han kan være min arvtager

Foto: Getty Images

Pelé er meget imponeret af den 22-årige superstjerne.

Af tipsbladet.dk

Hvem er historiens bedste spiller? Det er noget, mange fodboldfans nok har diskuteret med ligesindede, og der er også gode chancer for, at brasilianske Pelé oftest er nævnt sammen med argentinerne Diego Maradona og Lionel Messi i de diskussioner.

Men ifølge Pelé kan en vis franskmand også blive nævnt i de diskussioner en dag: Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain.

Den blot 22-årige franskmand har allerede scoret 156 mål som seniorspiller, den brasilianske legende ser en hel del ligheder mellem ham selv og Kylian Mbappé.  

- Mbappé kan blive min arvtager, og jeg siger det ikke som en vittighed, siger Pelé ifølge La Gazzetta dello Sport og tilføjer:

- Jeg ser mig selv i hans evne til at spille med hurtighed. Han er en angriber, der tænker hurtigt. Når bolden ankommer, ved han allerede, hvad han skal gøre. Han har allerede i tankerne, hvor han skal hen, og hvordan man ser spillet og finder den bedste løsning. Det er også vigtige egenskaber i dagens fodbold. Og så er Kylian også hurtig i løb og dribling, som jeg var.

Kylian Mbappé skal imidlertid score en del flere kasser, hvis han skal nå op på siden af Pelé, som nåede at score hele 757 mål i løbet af sin karriere. Den måltotal er netop blevet slået af Cristiano Ronaldo, hvilket du kan læse mere om her.

Paris Saint-Germain og Mbappé skal lørdag spille mod Brest i den franske cup, inden de møder FC Barcelona i Champions League på onsdag.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...