• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Perisic vil blive i Bayern: Jeg tror det er muligt

Foto: Getty Images

Ivan Perisic tror på, at han kan få lov at blive i Bayern München, siger han til klubbens hjemmeside.

Af daugbjerg

Ivan Perisic er lige nu i Bayern München på et leje-ophold fra Inter, men tyskerne har en option på at købe ham, hvis de ønsker, og det tror Perisic er en mulighed.

Perisic gled ud i kulden over sommeren i Inter, og derfor sluttede han sig altså til det tyske mesterhold på en lejeaftale, der som nævnt kan gøre aftalen permanent, da de for 25 millioner Euro, kan købe Perisic fra Inter.

Flere gange er et permanent ophold blevet hintet fra klubben, og nu siger Perisic også selv, at han tror på det er en mulighed:

- Jeg tror det er muligt, helt sikkert, siger Perisic til Bayern Münchens hjemmeside og fortsætter:

- Alt er positiv her indtil videre. Både privat og med hensyn til fodbold.

- Jeg har et år plus optionen til at må blive købt. Jeg tager det bare skridt for skridt, dag for dag. Lad os se, siger kroaten.

Offensiv-spilleren skiftede fra Wolfsburg til Inter i 2015 og har i den tid spillet 163 kampe, scoret 40 mål og lavet 37 assists.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...