• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Petr Cech undskriver kontrakt med ishockeyhold

Foto: Getty Images

Den ikoniske målmand Petr Cech har i en alder af 37 år taget hul på endnu en karriere som professionel sportsudøver. Denne gang som Ishockey-målmand.

Af daugbjerg

I sommers sluttede Petr Cech sin aktive fodboldkarriere, men det betyder ikke, at tjekken er færdig med professionel sport.

Den 37-årige målmand har valgt at skifte fodboldstøvlerne ud med et par skøjter, hjelmen ud med en anden hjelm, og handskerne ud med en ishockey-stav - Cech har underskrevet en kontrakt med det professionelle ishockeyhold Guildford Phenoix.

For holdet Guildford Phoneix, der til dagligt slår sine folder i den anden bedste række i den engelske ishockey liga, påtager han sig igen ansvaret mellem stængerne - Cech er (selvfølgelig) målmand.

Cech selv er utrolig spændt i sin nye rolle som keeper for Phoenix-mandskabet:

- Jeg er glad for at få muligheden for at spille med Phoenix, så jeg kan prøve kampoplevelsen, siger Petr Cech til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg håber, jeg kan hjælpe det her unge hold til at opnå sæsonmålene og prøve at vinde så mange kampe som muligt, når jeg får chancen for at spille.

- Efter 20 år som professionel fodboldspiller bliver det en vidunderlig oplevelse for mig at spille det spil, jeg elskede at se og spille som barn, slutter Petr Cech.

Ifølge Guildford Phoneix får Cech allerede debut i weekenden.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...