• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Pirlo forklarer Ronaldos raseriudbrud efter Juventus-sejr

Foto: Getty Images

Andrea Pirlo kan ikke se noget problem i, at Cristiano Ronaldo var rasende efter Juventus' 3-1-sejr over Genoa.

Af gram

Juventus hentede søndag en vigtig 3-1-sejr over Genoa, men det var ikke en sejr, som Cristiano Ronaldo var interesseret i at fejre. 

Ronaldo kastede således sin trøje på græsset, og ifølge La Gazzetta dello Sport slog portugiseren efterfølgende sin knytnæve ind i en væg i omklædningsrummet. 

Forstående Pirlo
På det efterfølgende pressemøde blev Juventus-cheftræner Andrea Pirlo bedt om at forklare, hvorfor Cristiano Ronaldo havde reageret med vrede på Juventus' sejr. 

- Han var vred, fordi han ikke formåede at score. Det er normalt for en spiller af hans kaliber, at han altid ønsker at gøre det bedre. Vi havde situationer, som vi kunne have udnyttet bedre. Det er normalt, at en spiller bliver vred, hvis han ønsker at gøre det bedre, lød det således, ifølge Tuttomercatoweb, fra Pirlo. 

Andrea Pirlo blev herefter spurgt, om det er et problem for Juventus, at Cristiano Ronaldo er så opsat på at ende som topscorer i Serie A.

- De store mestre har altid fokus på at score mål. Han har chancen for at blive topscorer hvert år. I dag var der muligheder, hvor han kunne have scoret, men hvor det ikke lykkedes. Der må altid være plads til personlige mål på holdet. Hvis Ronaldo scorer 35 mål, så vil det føre til mange sejre for Juventus. 

Cristiano Ronaldo er i øjeblikket topscorer i Serie A med 25 fuldtræffere. Romelu Lukaku ligger nummer to med 21 mål. 

Tror ikke på bøde
Andrea Pirlo forestiller sig således ikke, at Cristiano Ronaldo får en bøde for at kaste sin trøje, selvom det har vakt vrede blandt visse Juventus-fans

- Nej, det tror jeg ikke. Han var vred efter kampen. Det sker ofte, at spillere bliver vrede. Det kan ske i situationer, hvor følelserne koger over, og jeg tror virkelig ikke, at han får en bøde af klubben. 

Juventus' næste kamp er på søndag ude mod Atalanta. Et Juventus-nederlag til her betyde, at de kriseramte mestre bliver overhalet af Joakim Mæhle og kompagni. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...