• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Pochettino anklager Spurs-boss: Han begik en gigantisk fejl

Tottenham-cheftræner Mauricio Pochettino mener, at flere af bosserne i de engelske topklubberne begik en alvorlig fejl ved at rykke Deadline Day tre uger frem.

Af gram

For to år siden stemte en række engelske topklubber, herunder Tottenham, for at rykke transferdeadlinen frem til før sæsonpremieren i Premier League.

Før i tiden var der Deadline Day på den sidste dag i august, ligesom der stadig er i flere andre europæiske ligaer.

Læs også: Tottenham-træner: Vi er nødt til at acceptere VAR

Argumentet var dengang, at det var forstyrrende for klubberne, hvis transfermarkedet stadig var åbent, efter at ligaen var gået i gang.

Ulogisk beslutning
Ifølge Tottenham-cheftræner Mauricio Pochettino er det dog et forfejlet argument.

Argentineren påpeger således det faktum, at andre europæiske klubber stadig kan købe spillere fra de engelske klubber. Tottenham har flere spillere, der nærmer sig kontraktudløb - herunder danske Christian Eriksen - og det er ikke helt optimalt.

- Jeg var ikke enig i beslutningen, men dengang mente de, at det var det bedste for klubberne. Men jeg tror, at han (Tottenham-bestyrelsesformand Daniel Levy) og en masse andre folk nu er ved at indse, at det var en gigantisk fejl. Jeg håber, at vi kan løse problemet i næste sæson, lyder det ifølge Daily Mirror fra Pochettino.

- Jeg tror, at vi er nødt til at gå tilbage og gøre det på den samme måde, som de gør det på i Europa. Jeg mener, at det har en stor betydning, hvis man også deltager i Europa League eller Champions League. 

- Det er et problem for et hold som os, og det er så tydeligt, at jeg som træner ikke kan være tilfreds med, at andre europæiske klubber i tre uger kan skabe uro på dit hold. Det giver ikke mening i mit hoved, og vi er nødt til at ændre det igen hurtigt. Jeg håber, at Premier League-ledelsen tager en god snak og ændrer det igen hurtigt.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...