• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Pochettino kommer med foruroligende svar på Mbappé-rygter

Foto: Getty Images

I et interview med Le Parisien har Mauricio Pochettino nu gjort det klart, at han ikke har nogen anelse om, hvorvidt Kylian Mbappé forlader Paris Saint-Germain efter den kommende sæson.

Af gram

Kylian Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain udløber om 11 måneder, og den franske avis L'Equipe reporterede tidligere på måneden, at den franske superstjerne ikke påtænker at forlænge med pariserne

Det vil selvsagt være træls for Paris Saint-Germain at miste verdens vel nok mest eftertragtede spiller for nul kroner, og Mauricio Pochettino blev derfor også bedt om at kommentere rygterne, da argentineren gav et interview til den franske avis Le Parisien.

Gider ikke spekulere
I interviewet siger Pochettino således mere eller mindre, at han ikke ved, om Kylian Mbappé siger farvel og tak næste sommer. 

- Det, der står klart, er, at Kylian stadig har et år tilbage af sin kontrakt. Han er en spiller i vores trup, og vi kommer til at behandle ham på samme måde, som vi ville behandle en spiler, der har fem år tilbage af sin kontrakt. Det er anderledes, men enhver situation kan ændre sig og udvikle sig. Den slags ting bliver håndteret på et andet niveau. Rent sportsligt ændrer det intet, lyder det således fra Mauricio Pochettino.

Argentineren blev herefter spurgt, om Kylian Mbappé har indikeret, at han ikke ønsker at underskrive en forlængelse. 

- Det er et privat anliggende. Men Kylian har på intet tidspunkt sagt noget i den stil til mig. Kan vi forestille os, at han forlader os på en fri transfer? Jeg bruger ikke tid på at forestille mig ting, lød svaret her fra Pochettino. 

Paris Saint-Germain hentede Kylian Mbappé for lidt over en milliard kroner i Monaco, og den 22-årige franskmand har indtil videre scoret 132 mål i 171 kampe for pariserne. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.