• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Pochettino svinger pisken: Privilegiernes tid er forbi for Neymar og Mbappé

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino har taget over i Paris Saint-Germain, og argentineren har sat sig for at indføre en langt mere disciplineret atmosfære end under Thomas Tuchel.

Af gram

Thomas Tuchel er i Paris Saint-Germain blevet afløst af Mauricio Pochettino, og ifølge den franske avis L'Equipe har det betydet ganske nye arbejdsforhold for PSG-stjernerne. 

- En ny æra blev indledt den 2. januar, da Mauricio Pochettino afløste Thomas Tuchel. Ligesom i politikkens verden nyder den nye træner lige nu godt af de 100 første dage, hvor han får lov til at komme i gang. Denne periode kan blive forlænget, hvis resultaterne er gode, især i Champions League, skriver L'Equipe. 

Læs også: Transferfri PSG-stjerne rygtes til engelsk storklub

- Det er udfordringen mod Barcelona i 1/8-finalen, der gerne skal forløbe uden problemer (første kamp er på Camp Nou den 16. februar, returkampen er den 10. marts). I mellemtiden har der været en god atmosfære, mens Pochettino har taget sine første skridt. Spillerne følger hans metoder og værdsætter hans menneskelige tilgang.

Superstjernernes privilegerede tid er forbi
L'Equipe skriver dog, at Mauricio Pochettinos ankomst har betydet en lang højere intensitet til træning. Argentinerens ankomst har også fået den betydning, at der nu kræves en anden opførsel fra Neymar og Kylian Mbappé. 

Avisen peger således, at opvarmningen nu har den intensitet, som selve træningsessionerne plejede at have under Tuchel. Spillerne får lov til at knokle for hyren. En af Mauricio Pochettinos første ændringer var at rykke starttidspunktet for de daglige træningssessioner, som under Tuchel lå om eftermiddagen, fordi spillerne ikke ønskede at stå tidligt op. Nu starter træningen i stedet klokken 11, hvor to timers intens træning bliver sat i gang. Mauricio Pochettino har givet sin, Sebastiano, ansvaret for at få PSG-spillerne i optimal fysisk form. 

L'Equipe peger på, at Neymar i tiden under Tuchel altid kun spillede på det hold, der skulle angribe, i træningsessionerne. Ifølge avisen er det lavet om nu, idet Pochetino kræver, at både Neymar og Mbappé også skal træne det defensive arbejde. Den privilegerede tid for de to superstjerner er således forbi. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...