• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Pochettino vil ikke gøre som Pep: Har ikke brug for sabbatår

Foto: Getty Images

Den fyrede Tottenham-træner Mauricio Pochettino slår nu fast, at han ikke har brug for en pause inden sit næste job.

Af gram

Mauricio Pochettino blev for et par uger siden fyret i Tottenham, efter fem år i London-klubben, og argentineren bliver nu kædet sammen med flere storklubber.

Pochettino så til sidst noget træt ud i Tottenham, hvor resultaterne blev værre og værre. Den nu arbejdsløse træner slår dog nu fast, at han ikke har brug for en pause inden sit næste job.

Læs også: Spurs-stjerne inden United-brag: Mourinhos jokes har ændret atmosfæren

Godt at tage på ferie
Efter fyringen i Tottenham vendte Pochettino for en kort stund tilbage til hjemlandet.

- Min bedste beslutning var at tage til Argentina for at slappe af i 10 dage. I min alder har jeg ikke brug for lang tid til lade batterierne op. Jeg er klar til at lytte til projekter, der bliver præsenteret for mig, lyder det ifølge Daily Mail fra Pochettino.

Vil ikke gøre som Guardiola
Det står således klart, at Pochettino ikke har planer om at gøre som Pep Guardiola, der efter tiden i Barcelona valgte at flytte til Manhattan, hvor han blandt andet brugte tid på at lære tysk, inden han tog jobbet som cheftræner i Bayern München.

Det store spørgsmål er selvsagt, hvor Pochettino ender med at tage hen. I skrivende stund ligner Manchester United og Bayern München de bedste muligheder, idet begge storklubber er inde i en svær periode. Tyskerne har for tiden Hansi Flick ansat som midlertidig cheftræner, men efter lørdagens nederlag til Leverkusen ligger sydtyskerne på en skuffende fjerdeplads i Bundesliga-tabellen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...