• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Pogba hinter igen United-exit: På vej til Torino?

Foto: Getty Images

Pogbas Instagram-kommentar til Juventus' Bonuccis opslag sætter gang i rygter om franskmandens tilbagevenden til Italien.

Af daugbjerg

Så er der gang i rygte-maskinen igen, og denne gang omhandler det Pogba og et United-exit.

Længe har der floreret rygter om, at franskmanden er færdig i United, blandt andet forstærket af, at han i sommers selv udtalte, at han følte, at han skulle prøve noget nyt.

En sommer-transfer blev dog aldrig aktuel, men da Pogba lige nu er i gang med sit fjerde år af sin fem-årige kontrakt med Manchester United, så skal United måske til at se realiteterne i øjnene og overveje et salg af midtbanespilleren, så han ikke i sidste ende kan forlade klubben på en fri transfer.

Hvis man går ud fra, at Pogba skal væk fra De røde djævle, jamen så er det store spørgsmål, hvor han skal hen - Real Madrid eller Juventus?

Nu har Pogba måske selv givet et hint, efter han kommenterede på et Instagram-billede som Leonardo Bonucci har postet.

Bonucchi delte et opslag på Instagram, hvor Juventus' spillere jublede over at have sikret sig avancement i Champions Leauge, hvortil Pogba har kommenterede:

- Capitanooooooo (efterfulgt af flere smileyer med hjerter som øjne), skriver han.

Det italienske medie Tuttosport skriver også, at de mener at vide, at Juventus er klar til at betale 120 millioner Euro for franskmanden, da de mener, at han har den samme kommercielle værdi som Ronaldo, og dermed lynhurtigt ville kunne "tjene pengene" ind igen.

Om 120 millioner Euro er nok, er dog ikke til at sige, da United allerede i sommers slog fast, at de ikke ville sælge midtbanespilleren for mindre end 150 millioner Euro.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...