• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Politiet tilkaldt: Kvinde pruttede sovende Rooney i ansigtet

Foto: Getty Images

Wayne Rooney er blevet ramt af en ny dårlig sag, efter at den tidligere Manchester United-stjerne tilsyneladende gik død efter en bytur i weekenden. På billederne, der er gået viralt på sociale medier, kan man således se Wayne Rooney, der er faldet i søvn på en stol, omringet af letpåklædte unge kvinder.

Af gram

Championship-sæsonen sparkes i gang i næste uge, men Wayne Rooney brugte tilsyneladende ikke weekenden på taktiske analyser. 

Således har engelske aviser som The Sun og Daily Mirror nu bragt billeder fra en bytur i den forgangne weekend, hvor Derby-cheftræneren er blevet fotograferet sammen med en række letpåklædte kvinder på et hotelværelse. 

På billederne ser det ud til, at den 35-årige tidligere Manchester United-stjerne havde fået rigeligt med alkohol i løbet af aftenen, idet han kan ses sovende på en stol. 

Utilfreds Rooney
En af kvinderne poserede med sin bagdel ved siden af den sovende Wayne Rooney på et billede, der blev ledsaget med teksten 'Mooney Rooney'. På et andet billede, taget på natklubben, ses Derby-cheftræneren i meget tæt kontakt med en af kvinderne. 

The Sun skriver i en anden artikel, at Wayne Rooney efterfølgende ringede til politiet, fordi Derby-bossen er vred over billederne, der er gået viralt på sociale medier. Ifølge Daily Mirror blev Wayne Rooney da også hånet i en af videorene, hvor en af kvinderne pruttede i nærheden af den sovende Derby-boss' ansigt. 

Ramt af uheldige sager tidligere
Det er langt fra første gang, at Wayne Rooney ender i problemer udenfor banen. Manchester United-legenden er tidligere blevet arresteret for spirituskørsel, mens han i 2019 blev arresteret for at være beruset i en lufthavn i USA. 

Tilbage i 2010 blev Wayne Rooney desuden anklaget for at have hygget sig med prostituerede, mens hans hustru, Coleen Rooney, var gravid. Parret har fire børn sammen.

Det er dog ikke kun i ægteskabet, at Wayne Rooney tilsyneladende har problemer i øjeblikket. To uger inden inden Derbys første ligakamp råder Rooney således blot over ni spillere. Læs mere om den sag her

Læs også: Rooney i strid modvind: Nu har Derby-bossen langtidsskadet sin egen spiller

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.