• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Portugisisk stjerne: Sov med min mor som 17-årig

Foto: Getty Images

Begrebet 'mors dreng' passer meget godt til 38-årige Pepe, der i sine unge år brugte mange år på at forlade sine forældres seng om natten.

Af tipsbladet.dk

Pepe var sen til at forlade sin mor om natten for at sove i sin egen seng.

Det fortæller han i et interview med Tribuna Expresso.

Den portugisiske forsvarsstjerne er kendt for sit hård spil på grønsværen, men den samme hårdhed havde han ikke udenfor banen i sin ungdom. Her sov han sammen med sin mor langt op gennem teenage-årene.

- Indtil jeg var 17 sov jeg med min mor, så forestil dig, hvordan det var. Hør, jeg var allerede stor, og jeg sov med mine forældre, så jeg forestiller mig, at min far ikke kunne lide at have mig der, siger Pepe.

- Det er sjovt. Den anden dag snakkede jeg med min mor, og hun fortalte mig, at jeg virkelig godt kunne lide at køre min hånd gennem hendes hår og tage fat i det. Og jeg fortalte hende, at jeg måske allerede vidste, at jeg en dag ofte ville være rigtig meget væk fra hende.

I dag er Pepe 38 år og spiller i FC Porto. Han kom til klubben i januar 2019 efter et ophold i den tyrkiske klub Besiktas.

Mest af alt er midtstopperen kendt for sin tilværelse i Real Madrid, hvor han spillede fra 2007 til 2017, ligesom han også har spillet mere end 110 landskampe for Portugal.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...