• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Premier League-legende om City: De ser helt fortabte ud

Foto: Getty Images

Manchester City ser ud til at gå en svær sæson i møde, lyder det fra den tidligere Manchester United-spiller Darren Fletcher.

Af gram

Manchester City tabte søndag med 5-2 til Leicester, men ifølge den tidligere Manchester United-profil Darren Fletcher er det bestemt ikke kun i defensiven, at Pep Guardiolas tropper har problemer. 

- Pep Guardiola har meget, han skal have løst. Hans hold havde en rædsom eftermiddag mod Leicester søndag. Det er lang tid siden, at jeg har set dem spille så dårligt, lyder det ifølge BBC fra Fletcher, der har vundet fem Premier League-trofæer med Manchester United. 

Læs også: Ekspert revser City-stjerne efter 5-2-ydmygelse

- Det var ikke kun det faktum, at de indkasserede nogle mål på skidt vis. Dét, der virkeligt var bekymrende, var hvor fortabte de så ud, helt nede fra forsvaret og op til angrebet.

Ifølge Darren Fletcher var Manchester Citys midtbanespillere og angribere for dårlige til at lægge pres på Leicester, og derudover var hjemmeholdet ikke gode til at dække Leicester-spillerne op, når gæsternes spillere løb i dybden. Ifølge Fletcher var Manchester City samtidig helt ude af stand til at skabe chancer, når de bevægede sig fremad. Samtidig begik Guardiola en fejl ved at spille Kevin De Bruyne som 10'er og Raheem Sterling som central angriber, lyder det fra Fletcher.

Klodsede straffespark
Manchester City begik tre straffespark i 5-2-nederlaget, og ifølge Darren Fletcher var der store ligheder ved alle de tre straffesparksforseelser.

- Ved hvert straffespark lod de Leicester-spilleren kom ind på den forkerte side af dem i feltet, hvorefter de begik en klodset tackling. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...