• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Presset Pochettino: Har ikke tid til at savne folk

Foto: Getty Images

Tottenham er uden både Erik Lamela, Jan Vertonghen og Hugo Lloris til weekendens opgør mod Sheffield United, men det er der ikke tid til at græde over, siger Tottenham-træneren.

Af daugbjerg

Lørdag eftermiddag får Tottenham endnu en mulighed for at komme tilbage på sporet, når London-holdet møder oprykkerne fra Sheffield United.

Mauricio Pochettino må undvære tre vigtige spillere for holdet i form af Erik Lamela, Jan Vertonghen og Hugo Lloris, som alle er ude med skader.

Selvom de vigtige spillere nok alle havde startet inde, jamen så er der ikke tid til at dvæle ved situationen, og græde over at spillerne ikke er der - det er konkurrencen i Premier League for god til, siger argentineren fredag på et pressemøde:

- Når man konkurrerer på så højt niveau, så har man ikke tid til at savne folk. Når det er som det er med Lamela og Vertonghen, så kan vi ikke sidde i stolen og græde, fordi vi savner nogen, sagde Pochettino på et pressemøde fredag og fortsætter:

- Du savner spilleren, men ligaen tillader dig ikke at græde over det. Du er nødt til at komme hurtigt videre. Det er en smule hårdt, men du er nødt til at komme videre og prøve at vinde næste kamp.

- Spørger du mig som mig selv, og ikke træneren, så savner jeg personerne, når de ikke er involveret eller tæt på dig. Alle giver forskellig energi, men du kan ikke lade dig påvirke - det er så vigtigt.

Tottenham er uden sejr i hele fire Premier League-kampe og ligger kun på 11. pladsen i ligaen - hele 18 point efter førerholdet fra Liverpool.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...