• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Profil afslører: NUFC-fans vil have disse stjerner

Foto: Getty Images

Newcastle-profilen Jonjo Shelvey har nu afsløret, hvilke to superstjerner, som den nordengelske klubs fans vil have, efter sidste uges salg af klubben.

Af gram

Manchester City og Paris Saint-Germain er i det seneste årti blevet til to af verdens bedste hold, og meget tyder på, at Newcastle i de kommende år kommer til at tage en lignende vej til toppen. 

Den nordengelske klub blev således solgt til en saudiarabisk investeingsfond i sidste uge, hvorfor der nu er lagt op til gigantiske investeringer i spillertruppen i den kommende tid. Og Newcastle-profilen Jonjo Shelvey har nu udtalt sig om de seneste dages begivenheder i klubben.

- De scener ude foran stadion var utrolige. Jeg var nødt til at køre derned. Jeg havde lyst til at få en øl og deltage i det. Den reaktion ude foran stadion var utrolig. Fansene har lidt meget tidligere, så jeg tror, at det vi så, var frustration, der blev frigjort, samt lettelse over, at aftalen endelig var gået igennem, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Jonjo Shelvey. 

- Respekt for fansene, for de har hjulpet med at presse den her handel igennem. Den giver os alle sammen så meget at se frem til. Jeg tog ud for at se Newcastle Blue Star (en anden fodboldklub i Newcastle, red.) fredag aften. Min ven er målmand for dem. Der var omtrent 1000 fans. Fuldvoksne mænd i arabisk tøj. Jeg kunne ikke tro det. Jeg smuttede i pausen, for jeg kunne ikke se kampen færdig, men det var vanvittigt. De var så glade. 

Vil have superstjerner
Forretningskvinden Amanda Staveley, der er en del af Newcastles nye ejerkreds, har udtalt, at ejernes ambition er at gøre Newcastle lige så store som Manchester City og Paris Saint-Germain. Staveley har også talt om at vinde Champions League og Premier League. 

- Jeg er her nok ikke, når det sker. Jeg ved, hvor lang tid det kan komme til at tage. Men at høre en, der kommer ind og siger sådan noget... som fodboldspiller, så giver det dig lysten til at blive og kæmpe for din plads og være en del af de målsætninger, lyder det fra den 29-årige Jonjo Shelvey.

- Det her er utroligt for klubben. Fansene har efterspurgt det her i meget lang tid. Det er en forrygende nyhed for dem. Jeg ved, hvad fansene vil have. De vil have Mbappé og Messi. Det eneste, jeg kan sige, er, at det ikke kommer til at ske fra den ene dag til den anden. Vi er nødt til at være realistiske. 

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, skrev for et par dage siden en klumme om salget af Newcastle. Den kan du læse her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.