• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

PSG i problemer: Har ikke råd til at tilbyde Mbappé samme løn som Neymar

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain arbejder hårdt på at få forlænget aftalen med Kylian Mbappé. Klubben har dog ikke råd til at tilbyde franskmanden den samme løn, som man giver Neymar.

Af gram

I Paris Saint-Germain er man trætte af, at Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane ofte udtaler sig om Kylian Mbappés drøm om at spille for den spanske storklub. 

Og nu forlyder det tilmed, at den franske storklub tilmed er løbet ind i et problem, i arbejdet med at få tilbudt supertalentet en kontraktforlængelse.

Læs også: Trods kraftig opfordring: Zidane vil ikke lade sig presse til tavshed

Har ikke råd
Ifølge den franske avis L'Equipe står en forlængelse med Mbappé meget højt på dagsordenen i Paris Saint-Germain. Avisen reporterer dog, at den parisiske klub sandsynligvis ikke har råd til at tilbyde Mbappé den samme løn, som holdkammeraten Neymar i øjeblikket får.

Brasilianeren tjener i øjeblikkeligt 224 millioner kroner om året efter skat. Neymar nyder blandt andet godt af en særlig bonus, der gør, at han slipper for at betale en vis procentdel af sin skat, fordi han er udlænding.

Avisen skriver dog også, at der aktuelt ikke foreligger nogen bud på Mbappé, selvom Zinedine Zidane altså har flirtet lidt med angriberen på det seneste. Mbappé har kontrakt med Paris Saint-Germain indtil 2022.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...