• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

PSG-profil vil have 'ekstraordinær' United-stjerne til Paris

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har allerede forstærket truppen ganske voldsomt denne sommer, men Georginio Wijnaldum krydser fingre for, at pariserne også får fat i Paul Pogba.

Af gram

Paris Saint-Germain har allerede forstærket midtbanen med Georginio Wijnaldum denne sommer, men den tidligere Liverpool-profil håber nu, at pariserne også henter Paul Pogba. 

Paris Saint-Germain er angiveligt klar til at hente Pogba for 370 millioner kroner denne sommer, og ifølge Wijnaldum vil det altså være en fortræffelig idé. 

- Jeg ville elske at have Pogba her. Han er fantastisk. Jeg har spillet mod ham flere gange. Sikken en spiller! Hvis du spørger enhver spiller fra et andet hold, om de ville ønske at spille på hold med Pogba, så ville alle sige ja, da han er en ekstraordinær spiller med masser af kvaliteter, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Georginio Wijnaldum. 

- Han har det hele. En af de bedste midtbanespillere i verden.

Uniteds dilemma
Ifølge Goal er Manchester United opsat på at forlænge med Paul Pogba, der har kontraktudløb næste sommer. Manchester-klubben kan dog se sig nødsaget til at sælge franskmanden denne sommer, så man ikke risikerer at miste rekordindkøbet på en fri transfer. 

Paris Saint-Germain har allerede hentet Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum og Achraf Hakimi i dette transfervindue. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.