• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

PSG-stjerne ude i kulden: Messi og Neymars skyld

Foto: Getty Images

Ifølge italienske medier kan Lionel Messi og Neymar have en finger med i spillet omkring målmandsvalget i Paris Saint-Germain.

Af porse

De største stjerner i den franske storklub Paris Saint-Germain kan have en finger med i spillet, når cheftræner Mauricio Pochettino skal sætte startelleveren. 

Det meddeler flere italienske medier, der har særligt fokus på Gianluigi Donnarummas situation i klubben. 

Verdensmesteren fra Italien har nemlig kun fået to startpladser siden skiftet til PSG, hvor han i øjeblikket ligner andetvalget. 

Cheftræner Mauricio Pochettino har indtil videre foretrukket at sætte Keylor Navas til at vogte buret fra start i langt de fleste kampe. 

Det vækker en stor undren i de italienske medier, der fredag skriver, at beslutningen kan have noget med Navas' sydamerikanske relation til andre PSG-spillere at gøre. 

Avisen Gazzetta dello Sport skriver nemlig, at spillere som Lionel Messi, Neymar, Angel Di Maria og Marquinhos alle støtter Keylor Navas, når det kommer til spørgsmålet om, hvem der skal stå. 

Og den støtte lægger et pres på Pochettinos skuldre, fordi cheftræneren ønsker at holde sig på god fod med de helt store stjerner i klubben. 

Den opgave ser dog ikke ud til at lykkes med hensyn til Donnarumma lige nu, der ifølge Gazzetta dello Sport havde forventet langt mere spilletid. 

Fortsætter turene på bænken, forudsiger de italienske medier, at den 22-årige keeper vil søge væk fra PSG. 

Her nævnes Juventus som en af de mulige destinationer for Donnarumma. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.