• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

PSG tigger fans: Ingen Neymar-fornærmelser på lørdag

Neymar har været en upopulær herre i Paris i et godt stykke tid, men PSG-toppen vil nu sørge for, at stemningen er god, når den brasilianske stjerne i weekenden står til at skulle i aktion for PSG igen.

Af gram

Neymar fik aldrig sit Barcelona-skifte denne sommer, og brasilianeren er således stadig i Paris Saint-Germain.

Neymar har endnu ikke været i aktion for den franske storklub i denne sæson, da hans fremtid som bekendt længe var uvis. I landskampspausen har stjernen dog været i aktion i to kampe for Brasilien.

Læs også: PSG-boss vil sælge Neymar til januar

Og planen er nu, at Neymar igen skal trække i PSG-trøjen i weekenden, når Strasbourg på lørdag gæster Parc des Princes.

I sæsonens første hjemmekamp mod Nimes havde PSG-fansene travlt med at synge hånlige sange mod Neymar, da man var irriteret over brasilianerens opførsel. Men i den anden hjemmekamp mod Toulouse holdt PSG-fansene sig i skindet.

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo hænger udviklingen sammen med, at PSG-toppen har taget en snak med klubbens mest hårdkogte fans, hvor man har bedt tilhængerne om at droppe nedgørelsen af Neymar, nu hvor brasilianeren er blevet i klubben.

Vil gyde olie på vandene
Neymar er stadig PSG-spiller, og derfor giver det god mening for den franske klub at få mest muligt ud brasilianerens store evner, så længe han stadig er i klubben. 

Og det er altså derfor, at klubledelsen har arbejdet på at skabe en mere fredelig stemning. 

Neymar gjorde sig særligt upopulær blandt PSG-tilhængerne, da han i sommer udtalte, at hans største oplevelse i karrieren var, da han med Barcelona var med til at banke PSG med 6-1. 

Det skal således blive spændende at se, hvordan Neymar vil blive modtaget, når PSG på lørdag klokken 17.00 tager imod Strasbourg.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...