• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mikkel Sloth

PSG-træner forstår fansenes vrede over Neymar

Men en fod i hver lejr sætter Thomas Tuchel ord på de kraftige reaktioner på dramaet om Neymars mulige skifte

Af sloth

Efter en sommer fyldt med rygter om Neymars skifte væk fra Paris Saint-Germain - og brasilianerens egen vilje til at tvinge et skifte igennem - kom fansenes holdning til superstjernen for alvor frem i lyset, da den franske storklub i går indledte Ligue 1-sæsonen med en sikker sejr over Nimes.

Her var Neymar ikke med, men med både bannere og tilråb viste PSG's fans deres utilfredshed med deres tidligere yndling. Det kan du læse mere om her.

Nu har Paris Saint-Germains træner, Thomas Tuchel, været ude og kommentere på fansenes reaktion. Det gør han i et interview med den franske avis L'Equipe, hvor han viser sympati med begge parter.

- Det er svært. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg så det på mine kollegaers telefoner, for jeg kunne ikke høre råbene under kampen. Kan jeg forstå det? Ja og nej. Han er stadig vores spiller, min spiller - og jeg beskytter alle mine spillere, siger den tyske træner og fortsætter med at forsone sig med klubbens fans:

- Han er i mit omklædningsrum. Men jeg kan godt forstå, at ikke alle er glade for, hvad han har sagt og gjort.

Neymar kan stadig nå at skifte i dette transfervindue, og et skifte 'hjem' til sin tidligere klub FC Barcelona har længe lignet det mest sandsynlige. De seneste dage har også Real Madrid meldt sig tilbage i kampen om kreatøren, som dog ikke bliver billig at købe fri af sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...