• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- PSG-udmelding er et forsøg på at destabilisere Messi

Foto: Getty Images

Leonardos udtalelse om Paris Saint-Germains interesse i Lionel Messi bliver nu anklaget for at være et forsøg på at 'destabilisere' argentineren inden de to storklubbers Champions League-brag.

Af gram

Der er kun fire uger til, at Barcelona og Paris Saint-Germain brager sammen 1/8-finalen i Champions League, og samtidig florerer der jævnligt rygter om, at franskmændene arbejder på at hente den spanske klubs helt store stjerne, Lionel Messi. 

Mandag meldte Paris Saint-Germains sportsdirektør, Leonardo, så direkte ud, at de franske mestre har Lionel Messis navn på listen over spillere, som man er interesseret i at hente til sommer. 

Læs også: PSG-boss bekræfter interesse i superstjerne: - Han er på vores liste

Et forsøg på at skabe kaos
Og i Paris har man set på den spanske presses reaktion på Leonardos udtalelse. Den franske avis Le Parisien har således noteret sig, at den spanske avis Mundo Deportivo ser Leonardos kommentar som 'et forsøg på at destabilisere' Messi og Barcelona.

Leonardos udtalelse kommer i kølvandet på udtalelser fra Mauricio Pochettino og Neymar, der begge har indikeret, at Messi vil være hjerteligt velkommen i Paris. 

Avisen Diario SPORT slår fast, at Paris Saint-Germain og Manchester City er de to eneste klubber i verden, der har økonomien til at hente Lionel Messi. 

Spørgsmålet er så, om Leonardos kommentar kommer til at påvirke Lionel Messi det store. Argentineren, der tirsdag blev idømt to spilledages karantæne for sit røde kort i søndagens nederlag til Athletic Bilbao, har således allerede meldt ud, at han først efter sæsonen kommer til at tage en beslutning om fremtiden.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...