• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Pulisic om presset: I starten er det godt, men derefter rammer det dig

Foto: Getty Images

Christian Pulisic skiftede denne sommer til Chelsea, hvor han af mange fans blev udråbt til at være Eden Hazards afløser. Amerikaneren har dog ikke fået den bedste start på sæsonen, og i øjeblikket ser han oftest med fra bænken, når London-klubben spiller. Selv forklarer han, at presset og forventningerne er begyndt at ramme ham.

Af porse

Den lynhurtige kantspiller er for tiden henvist til bænken, når Frank Larmpard skal vælge sit mandskab. Christian Pulisic har nemlig ikke formået at slå til i starten af Premier League-sæsonen, og selv mener han, at det har noget med de mange forventninger at gøre. 

Han er nemlig blevet udråbt til at være Eden Hazards afløser i Chelsea, hvilket må siges at være en stor mundfuld for en 21-årig knægt. 

Pulisic forklarer, at presset og forventningerne var med til at forbedre ham i starten, men sidenhen har det vist sig at ramme ham på en negativ måde. Samtidig tror han også, at det giver et ekstra pres, at han er amerikaner, da USA aldrig har haft en topklasse fodboldspiller. 

- I starten får det dig til at føle dig tilpas og god. Man ser alle de her gode ting, folk skriver og snakker om, og du føler, at det hele er godt. Men derefter kommer der bare endnu mere pres, og du begynder at føle, at det hele på en eller anden måde rammer dig, fordi folk forventer, at du gør alle de her fantastiske ting, som de skriver om, siger han. 

- Den her generation kan være meget hård, især for unge spillere, fordi folk hele tiden dømmer dig. Særligt som amerikaner kan det være hårdt, fordi vi ikke har så mange internationale toptalenter, siger han ifølge Metro. 

Christian Pulisic har i denne sæson spillet fem Premier League-kampe for Chelsea, hvori han har leveret to assists. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...