• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rakitic efter Barça-exit: Jeg var aldrig tætte venner med Messi og Suárez

Foto: Getty Images

Efter skiftet til Sevilla har Ivan Rakitic nu erkendt, at han var aldrig var nære venner med Lionel Messi og Luis Suárez.

Af gram

De nåede at være holdkammerater i seks sæsoner, men Ivan Rakitic nåede aldrig at blive tætte venner med Lionel Messi og Luis Suárez.

Det erkender kroaten nu, efter at han tidligere på måneden skiftede tilbage til Sevilla. 

Læs også: Revser Messi: Han mangler lederegenskaber

- Jeg har sagt mit. Mit forhold til dem var aldrig et tæt venskab. Det er svært i en trup med 23-24 spillere. Mine tætteste venner var Andrés Iniesta, Ter Stegen, Boateng og Junior Firpo i sidste sæson. Men jeg respekterer dem begge, lyder det ifølge El Desmarque fra Rakitic.

- De var mine holdkammerater i seks år, og de var meget vigtige spillere. Jeg kom altid utroligt godt overens med dem begge, og jeg har den største respekt for dem. Under det her coronavirus-lockdown har vi allesammen været meget tætte, nærmest som naboer. Jeg er meget taknemmelig for den måde, som de har behandlet mig i årenes løb.

Ivan Rakitic meldte tidligere på ugen ud, at han stopper på det kroatiske landshold, for i stedet at fokusere på Sevilla. Torsdag kan Rakitic få sin debut i Sevilla-trøjen, når den spanske klub møder Bayern München i den europæiske Super Cup.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...