• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Ramos' PSG-skifte er ved at blive et mareridt

Foto: Getty Images

Ifølge Goal er Sergio Ramos' skifte til Paris Saint-Germain ved at udvikle sig til et decideret mareridt.

Af gram

- Sergio Ramos' PSG-skifte er ved at blive et mareridt.

Sådan lyder overskriften i en artikel, som Goal fredag har bragt om den spanske legende, der i sommer skiftede til Paris Saint-Germain fra Real Madrid på en fri transfer. På grund af skadesproblemer har den 35-årige midterforsvarer stadig ikke spillet ét eneste minut for klubben, selvom han ankom for over tre måneder siden.

- Sergio Ramos' manglende deltagelse i fredagens Ligue 1-opgør mod Angers var en nyhed, som PSG-fansene frygtede, omend de også forventede den, lyder det således fra Goal.

Langvarige skadesproblemer
Goal peger på, at Sergio Ramos blot har spillet fem kampe i klubregi i 2021. Gentagne gange har det virket til, at spanieren var tæt på at blive klar, hvorefter han så er blevet ramt af et nyt tilbagefald. 

- Og det er på trods af pålidelige reportager om, at PSG's lægestab var 'blæst bagover' af spillerens fysiske tilstand, lyder det fra Goal.

Sergio Ramos får en klækkelig hyre i Paris Saint-Germain og spanierens skadesproblemer har således udviklet sig til et dyrt problem for hans klub. Torsdag meddelte Paris Saint-Germain, at Ramos i de næste 10 dage skal træne individuelt, hvilket ikke ligefrem indikerer et snarligt comeback.

Flere advarselstegn
Ifølge Goal var der ellers masser af advarselstegn fra Ramos' sidste sæson i Real Madrid, som Paris Saint-Germain måske burde have reflekteret nærmere over, idet forsvarsspilleren missede over 30 kampe med skader.

- Der var mange grunde til, at Real Madrid ikke forlængede hans kontrakt. Han blev ikke udtaget til EM. Tegn som disse skal man altid lytte til, lyder det, ifølge Le10Sport, fra den tidligere Paris Saint-Germain-spiller Jerome Rothen.

Ifølge Rothen bør man i Paris Saint-Germain spørge sig selv, om det giver mening at have en Sergio Ramos, der kun kan spille på 60 procent. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.