• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Ramos: Tiden er ikke rigtig til at spille en landskamp i Barcelona

Foto: Getty Images

Sergio Ramos' sagde på et pressemøde, at han ikke synes tiden er rigtig i forhold til at spille en landskamp i Barcelona.

Af daugbjerg

For få uger siden blev El Clasico udsat på grund af urolighederne i Barcelona, og ifølge Real Madrids kaptajn Sergio Ramos, jamen så vurderer han heller ikke, at der kan spilles en landskamp på det stadion foreløbelig.

Den centrale forsvars-spiller brugte El Clasicos udsættelse som eksempel, men understregede også, at han ikke selv ville have noget i mod at spille landskamp i regionen:

- Tiden er ikke til at det (at spille en landskamp i Barcelona red.). Det så med El Clasico, sagde Ramos til pressen og fortsatte:

- Men hvorfor ikke spille i Barcelona? Der er da helt sikkert nogle, som gerne vil se landsholdet spille, sagde Ramos.

- Forhåbentlig falder tingene lidt til ro, så vores land kan være i balance, sagde Ramos referende til de politiske uenigerheder mellem Catalonien og Spanien, som er baggrunden for urolighederne.

Udover at give sin holdning til politiske aspekter, så kommenterede Ramos også på, hvor lang tid han stadig vil være at finde på det spanske landshold:

- Jeg har ikke besluttet mig for en bestemt dato, sagde Ramos og fortsatte:

- Jeg nyder det (at være på landsholdet red.). Der er snart EM, hvilket bliver fantastisk, og så vil jeg også gerne med til VM i 2022, sagde Ramos.

Sergio Ramos havde debut for landsholdet i 2005 og har spillet 168 kampe for Spanien.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...