• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rangeret: De værste transfers i 2021

Foto: Getty Images

Vi er nu et par måneder inde i sæsonen, og tiden er derfor kommet til at gøre status til nogle af de sommertransfers, der indtil videre har set meget lidt lovende ud.

Af gram

Landskampspauser er som regel en god lejlighed til at stoppe op og gøre status på sæsonen, og inden genstarten på de europæiske ligaer vil vi her tage et kig på de værste transfers i 2021. 

Det er selvsagt altid risikabelt at bedømme en transfer efter få måneder, men omvendt har 2021 budt på nogle transfers, der absolut ikke ud til at blive succesrige. Den spanske avis Marca har udpeget de fire værste transfers i 2021, og CLBOLD har tilføjet et enkelt ekstra navn, så vi kan lave en rangeret top fem over de værste transfers i 2021. 

Der er udelukkende tale om transfers fra sommervinduet, omend man kan argumentere for, at Milan nok har fortrudt, at de i januar hentede Mario Mandzukic. Kroaten spillede 287 minutter for Milano-klubben uden at score, inden han i sommer indstillede karrieren.

5: Georginio Wijnaldum (til Paris Saint-Germain fra Liverpool)
Den hollandske landsholdsprofil er gledet ud af Mauricio Pochettinos foretrukne startellever i de seneste uger. Wijnaldum har givet udtryk for, at hans situation i Paris er 'meget svær', og Louis van Gaal har da også erkendt, at han er 'bekymret' over Wijnaldums manglende spilletid. 

4: Luuk de Jong (til Barcelona fra Sevilla)
På fjerdepladsen finder vi endnu en hollænder, nemlig Luuk de Jong, der på chokerende vis blev hentet af Barcelona på transfervinduets sidste dag, hvor Antoine Griezmann blev sendt til Atlético Madrid. 

Ifølge Marca er der tale om en transfer, der skriger af desperation fra Barcelonas side.

- Fansene kiggede på med rædsel, da Griezmann pakkede kufferten og blev afløst af en angriber, der i sidste sæson blot scorede fire gange i 34 La Liga-kampe for Sevilla, lyder det således fra Marca.

Ifølge Marca er Luuk de Jong ganske simpelt en spiller, der ikke er god nok til Barcelona.

3: Eric Garcia (til Barcelona fra Manchester City)
På tredjepladsen finder vi endnu en Barcelona-spiller, nemlig Eric Garcia, der har fået to røde kort i sine seks første kampe for Barcelona.

Ifølge Marca havde Barcelona håbet på, at historien ville gentage sig, efter at man hentede Garcia tilbage fra England.

- Men de tidlige tegn har indikeret, at Garcia ikke er nogen Gerard Piqué, lyder det fra Marca.

Marca fremhæver især 3-0-nederlaget til Benfica som en kamp, hvor den generelt underpræsterende Garcia faldt helt igennem, inden han blev udvist.

2: Saúl Niguez (til Chelsea fra Atlético Madrid)
Marca beskriver Niguez' udlejning til Chelsea som 'bizar', og indtil videre har den spanske midtbanespiller da også fået en ganske skidt start på Stamford Bridge. 

Saul Niguez fik debut mod Aston Villa, men blev flået ud i pausen efter en rystende usikker indsats. I de efterfølgende fem kampe i ligaen og i Champions League har Saul Niguez slet ikke fået spilletid. 

1: Sergio Ramos (til Paris Saint-Germain fra Real Madrid)
Pariserne troede, at de havde skudt papegøjen, da de hentede Sergio Ramos, men her tre måneder senere virker det nærmere til, at man har købt katten i sækken.

På grund af tilbagevendende skadesproblemer har Sergio Ramos således slet ikke spillet for Paris Saint-Germain, og den seneste melding er, at spanieren skal træne individuelt i den kommende tid, hvilket indikerer, at en debut ikke er lige på trapperne.

Sergio Ramos er en meget løntung spiller, så indtil videre har der været tale om en ganske elendig transfer for Paris Saint-Germain.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.